Secretele unei relatii fericite


Emotiile primelor intalniri au trecut. A trecut si emotia primelor nopti de dragoste, poate v-ati mutat deja impreuna sau ati facut marele pas, acela de a va casatorii. Pentru ca timpul poate fi un inamic uneori, pentru o relatie, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai o relatie fericita, pe termen lung.


1. Faceti unele lucruri impreuna. Cum ar fi plimbatul cainelui, spalatul vaselor sau sa gatiti ceva. Nu trebuie sa preparati ceva complicat, poate doar niste clatite. Va relaxati si va fi amuzant cand il vedea ca se chinuie sa fie la fel de bun ca tine la framantat.

2. Evitati secretele. Arata-i ca nu ai nimic de ascuns si nici el nu va mai incerca sa iti ascunda mici secrete.Gandeste-te ca uneori, poate chiar ii e teama de reactiile tale.

3. Nu il sufoca. Lasa-i libertatea de care are nevoie. Daca isi doreste sa mestereasca doua-trei ore la masina nu inseamna ca nu te iubeste, pur si simplu ii place sa aibe timp pentru pasiunile lui.

4. Acorda-ti cate o mica pauza si tie. Iesi in oras, dute in alta camera, etc si concentreaza-te pe alte activitati. Iti va fi dor de el si lui la fel, ii vei lipsi. Vei avea o senzatie foarte frumoasa cand il vei revedea.

5. Accepta-I glumele, chiar daca nu sunt cele mai reusite. Ba mai mult, incearca sa iti amintesti cat de fascinata erai la inceput de umorul lui. E foarte important sa radeti mult, veti elibera astfel hormonul fericiri si va veti simti minunat impreuna.

6. Surprinde-l! Nu trebuie sa iti bati capul sa gasesti cele mai ingenioase idei. Pur si simplu, pregateste-i desertul preferat cand nu se asteapta sau fa-i un masaj cand a avut o zi mai proasta. Sau lasa-i un biletel. Se va astepta sa ii spui sa duca gunoiul dar ar putea citi “Te iubesc, sunt fericita sa ma trezesc langa tine dimineata!”.

7. Sexul este important. Daca la acest capitol stati inca bine, incearca doar sa condimentezi putin. Daca nu, pregateste un weekend numai pentru voi. Spune-i sa nu-si faca alte planuri si veti vedea ca momentele de intimitate va vor reaminti de ce sunteti impreuna.

Culori pentru nunta anului 2012

Culori pentru nunta anului 2012
Pentru ca in curand fericitele cupluri care au ales sa faca pasul cel mare, incep organizarea nuntii lor, ne-am gandit sa va ajutam si noi putin si sa va aratam care sunt cele mai in voga culori pentru anul urmator. Daca iti doresti o nunta moderna si deosebita totodata, afla ce alegeri poti sa faci. Indiferent de ce nunta vei alege sa faci- clasica, moderna sau intima, variantele sunt numeroase si credem noi, inspirate.
Alb si negru. Un contrast mereu la moda chiar daca nu este pe toate gusturile. Atentia pentru detalii si bunul gust pot transforma nunta in alb si negru intr-o dovada de stil si eleganta.
Albastru si argintiu. Un mix puternic, potrivit mai degraba anotimpului rece. Daca nunta este in primavara-vara si iti place albastrul, poti alegetema marina cu albastru si alb.
Negru si roz. Suna ciudat? Ei bine, afla ca este o combinatie foarte la moda, mai ales pentru cine isi doreste o nunta vintage. Sa na amintim de anii ’30 si cu siguranata vei avea o nunta originala.
Verde crud si alb. O coloristica ce se potriveste de minune unei nunti de primavara, dar nu numai. Pentru un astfel de contrast poti alege niste flori salbatice, cu aspect usor dezordonat, ce denota naturalate si simplitate in detalii. 
Cele mai originale combinatii?
Combinatiile de diferite culori cu maro. Rozul pastelat este nuanta anului in trendurile pentru rochiile de mireasa. Principiul se aplica insa si coloristicii in materie de aranjamente. O alta varianta ar fi reprezentata de verde si maro. Asadar, poti incerca aceaste interesante mixuri de culoare. Noi credem ca vom avea suprize foarte placute in privinta folosirii nuantelor de maro.

Ce faci cand ai nunta dar nu mai ai… nasi?


Ce faci cand ai nunta dar nu mai ai… nasi?

Am fi inceput povestea cu“din pacate” dar nu stim daca este cea mai potrivita expresie pentru situatia pe care o vom povesti. Asadar, din intamplare, un cuplu de tineri are nunta peste trei zile. Ce-i drept, nu asta este intamplarea deorece acesti doi tineri, au actionat premeditat, la fel ca orice alt cuplu dornic de a construi un viitor. Au decis ca este timpul sa faca pasul cel mare, au stabilit o data, au cumparat cele necesare, au inchiriat restaurantul, au organizat totul pana la ultimul detaliu, asa cum este normal cand stii ca mai ai doar trei zile pana lamarele eveniment. 
Pana aici, stim, nimic iesit din comun. Povestea pe care noi nu am vrut sa o incepem cu “din pacate” abia azi a inceput. Extraordinarul s-a strecurat in viata celor doi inainte de rostirea juramintelor. Si azi… au ramas fara nasi! Da, ati citit bine. Cuplul a ramas fara parinti spirituali pentru ca cei care ar fi trebuit sa fie un model pentru casnicia lor, s-au gandit azi sa renunte. Da stim, un moment de tacere. Si noi am citit de mai multe ori pana sa intelegem ce s-a intamplat de fapt. Si da, nu credem ca si-ar dori cineva sa fie in locul lor.
Solutia? Un anunt pe internet. Poate suna amuzant, dar si noi ne-am dat seama ca solutia lor a fost chiar ingenioasa. Ce ar mai avea de pierdut prin postarea unui anunt? Cu siguranta ca nimic, ci din contra, probabil vor reusi sa gaseasca un cuplu de tineri casatoriti care vor dori sa le fie alaturi in cea mai importanta zi din viata lor.
Povestea poate fi privita din multe puncte de vedere. Am putea spune ca este tragic ca cei doi se afla in aceasta situatie. Am putea spune ca este amuzant cum iti poti cauta nasi pe internet… cu trei zile inate de nunta. Am putea spune ca, iata, nunta poate aduce orice fel de suprize. Poti organiza totul pana la ultimul detaliu, insa cu greu poti spune ca esti stapana pe situatie. 
Noi nu am vrut sa incepem cu “Din pacate”, nici nu vom facem previzuni- optimiste sau pesimiste. Si asta pentru ca orice eveniment fericit sau mai putin fericit, este o poveste, iar povestile sunt cele care ajung la oameni.Invatam in fiecare zi, fiecare zi isi are intamplarile ei si iata ca evenimentele mari din viata noastra pot aduce oricand suprize.
Noi ne dorim ca cei doi sa-si gaseasca nasii si nu in ultimul rand, ne dorim ca nunta lor sa iasa asa cum isi doresc. Vom reveni cu finalul povestii curand pentru ca au fost foarte draguti sa vorbeasca cu noi astazi si cu acordul lor vom afla daca avem parte de un happy end. Pana atunci, nu ne ramane decat sa ii incurajam si sa le fim si noi aproape macar cu un gand frumos!

Sursa: www.mireasa.rowww.mireasa.ro

I married !



I married him ...

...and I feel happy


fotograf tulcea iulian gherasim

Sun young married life !



Oferta Fotografii Nunta


Pachet foto standard – un fotograf pe toata durata evenimentului
Se fotografiaza:
* Pregatirile de acasa mire, nasi si mireasa
* Cununia civila.
* Ceremonia religioasa.
* Sesiune foto speciala intr-o locatie aleasa de comun acord cu mirii.
* Petrecerea pana la sfarsit.
Se livreaza:
* 2 x DVD-uri personalizate cu toate imaginile care trec de controlul calitatii, prelucrate si aranjate pentru print.

Optional:
* Sesiune foto de logodna (Save the date)
* Sesiune foto dupa nunta (Trash the dress)
* Fotografii marturie care se dau cu dedicatie in timpul evenimentului (la petrecere)
* Prelucrarea speciala a fotografiilor
* Album fotocarte personalizat  (optional coperti din piele si foaie metalica)
* Printuri foto de aproape orice dimensiune
.
* 2 FOTOGRAFI PE TOATA DURATA EVENIMENTULUI
Serviciile sunt configurate pe pachete, dar, cum fiecare nunta are tipicul si propriile ei conditii,ele pot fi adaptate si reconfigurate dupa cerintele si pretentiile dumneavoastra.

CONTACT
tel 0758.925.179
iulyghera@yahoo.com
Iulian Gherasim