Culori pentru nunta anului 2012

Culori pentru nunta anului 2012
Pentru ca in curand fericitele cupluri care au ales sa faca pasul cel mare, incep organizarea nuntii lor, ne-am gandit sa va ajutam si noi putin si sa va aratam care sunt cele mai in voga culori pentru anul urmator. Daca iti doresti o nunta moderna si deosebita totodata, afla ce alegeri poti sa faci. Indiferent de ce nunta vei alege sa faci- clasica, moderna sau intima, variantele sunt numeroase si credem noi, inspirate.
Alb si negru. Un contrast mereu la moda chiar daca nu este pe toate gusturile. Atentia pentru detalii si bunul gust pot transforma nunta in alb si negru intr-o dovada de stil si eleganta.
Albastru si argintiu. Un mix puternic, potrivit mai degraba anotimpului rece. Daca nunta este in primavara-vara si iti place albastrul, poti alegetema marina cu albastru si alb.
Negru si roz. Suna ciudat? Ei bine, afla ca este o combinatie foarte la moda, mai ales pentru cine isi doreste o nunta vintage. Sa na amintim de anii ’30 si cu siguranata vei avea o nunta originala.
Verde crud si alb. O coloristica ce se potriveste de minune unei nunti de primavara, dar nu numai. Pentru un astfel de contrast poti alege niste flori salbatice, cu aspect usor dezordonat, ce denota naturalate si simplitate in detalii. 
Cele mai originale combinatii?
Combinatiile de diferite culori cu maro. Rozul pastelat este nuanta anului in trendurile pentru rochiile de mireasa. Principiul se aplica insa si coloristicii in materie de aranjamente. O alta varianta ar fi reprezentata de verde si maro. Asadar, poti incerca aceaste interesante mixuri de culoare. Noi credem ca vom avea suprize foarte placute in privinta folosirii nuantelor de maro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ar fi interesanta sa vad parerea ta :)