Secretele unei relatii fericite


Emotiile primelor intalniri au trecut. A trecut si emotia primelor nopti de dragoste, poate v-ati mutat deja impreuna sau ati facut marele pas, acela de a va casatorii. Pentru ca timpul poate fi un inamic uneori, pentru o relatie, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai o relatie fericita, pe termen lung.


1. Faceti unele lucruri impreuna. Cum ar fi plimbatul cainelui, spalatul vaselor sau sa gatiti ceva. Nu trebuie sa preparati ceva complicat, poate doar niste clatite. Va relaxati si va fi amuzant cand il vedea ca se chinuie sa fie la fel de bun ca tine la framantat.

2. Evitati secretele. Arata-i ca nu ai nimic de ascuns si nici el nu va mai incerca sa iti ascunda mici secrete.Gandeste-te ca uneori, poate chiar ii e teama de reactiile tale.

3. Nu il sufoca. Lasa-i libertatea de care are nevoie. Daca isi doreste sa mestereasca doua-trei ore la masina nu inseamna ca nu te iubeste, pur si simplu ii place sa aibe timp pentru pasiunile lui.

4. Acorda-ti cate o mica pauza si tie. Iesi in oras, dute in alta camera, etc si concentreaza-te pe alte activitati. Iti va fi dor de el si lui la fel, ii vei lipsi. Vei avea o senzatie foarte frumoasa cand il vei revedea.

5. Accepta-I glumele, chiar daca nu sunt cele mai reusite. Ba mai mult, incearca sa iti amintesti cat de fascinata erai la inceput de umorul lui. E foarte important sa radeti mult, veti elibera astfel hormonul fericiri si va veti simti minunat impreuna.

6. Surprinde-l! Nu trebuie sa iti bati capul sa gasesti cele mai ingenioase idei. Pur si simplu, pregateste-i desertul preferat cand nu se asteapta sau fa-i un masaj cand a avut o zi mai proasta. Sau lasa-i un biletel. Se va astepta sa ii spui sa duca gunoiul dar ar putea citi “Te iubesc, sunt fericita sa ma trezesc langa tine dimineata!”.

7. Sexul este important. Daca la acest capitol stati inca bine, incearca doar sa condimentezi putin. Daca nu, pregateste un weekend numai pentru voi. Spune-i sa nu-si faca alte planuri si veti vedea ca momentele de intimitate va vor reaminti de ce sunteti impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ar fi interesanta sa vad parerea ta :)